Wat kunnen wij voor u betekenen?

Verzekeringen

Wij kunnen adviseren en bemiddelen voor zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. Ook op het gebied van levensverzekeringen, van uitvaart tot banksparen, kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben agentschappen bij nagenoeg alle maatschappijen in Nederland die met tussenpersonen werken. Voor uw uitvaart en overlijdensverzekering maken wij gebruik van een vergelijkingsprogramma om u zo de scherpste premie te bieden.

Zorgverzekeringen

Bij veel aanbieders kunnen wij u een collectiviteitskorting aanbieden. Vaak kunt u bij uw huidige verzekeraar blijven tegen een lagere premie. Als grootste voordeel kunnen wij dan, indien nodig, voor uw belangen opkomen bij verzekeraars.

Hypotheken

Voor uw hypotheek kunnen wij adviseren en bemiddelen bij diverse banken in Nederland en Duitsland. Wij zijn officieel gecertificeerd om hypotheken te verzorgen in Duitsland. In Nederland kunnen wij werken met onder andere Bank of Scotland, ABN-Amro, Aegon, ASR ect.. , en in Duitsland met onder andere Swabisch Hall en de Volksbank.

Financieringen

Ook voor uw geldlening of doorlopend krediet kunt u bij ons terecht, wij hebben een paar aanbieders waar wij voor u tegen een aantrekkelijke rente terecht kunnen.

Sparen

Voor sparen kunnen wij u zelfs de hoogste rente aanbieden. Wij bemiddelen voor een paar banken die steeds de hoogste (internet)spaarrente van Nederland bieden.